dimarts, 30 de setembre del 2008

C.F. Angulària


Ja tenim a punt, la nova pàgina web del Club de Futbol Angulària. Visita-la!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ENHORABONA
Anglesola ja compte avui, i després de vint-i-cinc anys amb un flamant equip de futbol.
Es va crear la temporada passada 2007-08, i manté el seu antic nom de C.F. "Angulària" d'Anglesola, així com tambè el nº 1.035 al Registre de Entitats Esportives, creat als voltants del any 1920.
Una colla de jovent molt entusiasta s'ho va posar al cap, i gràcies a la bona acollida de tot el poble, Exc. Ajuntament, col·laboradors i socis en general, allò que semblava un somni, ara es una gran realitat.
La temporada anterior, ens vàrem classificar al sisè lloc de la general, cosa que considerem un èxit, tenin en compte la poca experiència davant equips ja formats d'altres anys. S'ha de dir que hem començat per tercera territorial, pro va anar de ben poc el no pujar a segona, vam quedar a les portes.
Ens hem guanyat el merit de tenir la millor i mes nombrosa afició dels grups de regional, segons l'opinió dels foros i dels mateixos clubs rivals.
A dia d'avui comptem amb 287 socis de diferents categories, aixó com 68 col.laboradors amb tanques publicitàries. Tot el jovent si volca amb totes les tasques i desplaçaments; amb molts camps contraris sobrepassem els 200 seguidors.
Aquest any, i, veient les ganes que hi ha de tirar el futbol endavant, l'Ajuntament ens ha sembrat el camp de gespa, ha tancat totalment el recinte i ha posat al dia les instalacions, fet històric a Anglesola, on el camp sempre habia estat de terra.
Els jugador son, la majoria tots del poble i amb ganes de fer-ho bé; de moment, amb tres partits jugats anem a un sol punt del primer; esperem poder remontar i, qui sap, si l'any que vinent, podem parlar d'un altra categoria.
Aprofitem aquest blog del Club de Bitlles, per poder posar al dia totes les novetats que tinguem, així com tambè invitem a tots els qui vulguin expressar la seva opinió i sugerències.
Salutacions a tothom.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i totes les persones d'Anglesola.

L'esport és el motor de la salut i fa que les persones tinguin un repte.

Me n'alegro pel teu entusiasme, Ramon

Anònim ha dit...

Agrair de tot cor als meus amics Raül Sarri i Josep Mª Carné per l'interés en ajudar-me a posar en marxa el present blog i la pàgina web enllaçada.
Sense la seva desinteresada col·laboració, aquest comentari no hagués arribat mai a veure la llum.

Gràcies