dilluns, 27 d’abril del 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BITLLES A LA SÈNIA


Tal com anunciava al comentari anterior, el dissabte 25 ens vam desplaçar a La Sènia (Tarragona), una expedicio de 18 persones per acompanyar i animar als nostres joves bitllaires a la Final de Catalunya de Bitlles Catalanes.
De fet, els protagonistes i finalistes eren sis: Aina Alcantara, Noemí Balagueró, Nuria Segués, Eric Clèries, Arnau Vazquez i Xavier Segués, i, per descomptat, els corresponents pares.
Varem estrenar nou equipament, amb el logo i nom del Club de Bitlles Anglesola; realment estaven guapissims, com recent sortits de la capsa.
Tots plegats ens ho varem passar d'alló més bé, tant al viatge com en l'estada; bon dia i millor restaurant, tot una festa.
Tots els finalistes es van esforçar per millorar puntuacions, però ja se sap, en aquest joc compta molt la sort i, uns en tenen més i uns altres no tant.
Però la nota brillant de la jornada li va posar la nostra tiradora NOEMI BALAGUERÓ BAGUÉ, que amb la seva puntuació va ser capaç de pujar al podi com a subcampiona de Catalunya en la seva categoria. El nom d'Anglesola ens va sonar a glòria quan la varen nombrar per megafonia.
El nostre poble i el Club de Bitlles Anglesola, mitjançant la Noemí, ja figura a l'història de les bitlles. ENHORABONA .
La resta de finalistes, tots ells amb medalla i diploma que els acredita el haver arribat a la gran final.

1 comentari:

DORIS ha dit...

Mira que esta guapa la Noemi!!!!!!