diumenge, 18 d’abril del 2010

LOS DEL HUERTO 562 - 513 ANGLESOLA

S'HA CONSUMAT EL DESCENS
La ùltima derrota del campionat i la mínima victoria del Ponts sobre el Palou de tants sols tres punts, ens ha condemnat a la segona divisió.
Es trist penjar noticies d'aquest tipus, però el joc es així; no obstant, tampoc es per a desesperar-nos ni es cap tragèdia, ja que la propera temporada, a banda de conèixer jugadors i equips diferents, pensem que els resultats ens seran més favorables, guanyarem més partits, ens ho passarem millor i no tindrem la presiò actual, ni estar sempre a la corda fluixa.
No podem donar la culpa a ningú més que a nosaltres mateixos; es fa tot el que podem, però la regularitat la tenim inferior a la resta d'equips.
Farem tot el possible per recuperar la màxima categoria, i amb l'ajut de les joves incorporacions, crec que ho lograrem.
El proper diumenge dia 25 els joves bitllaires classificats, jugaran la final de Catalunya a la localitat gironina de Mont-Ras. Ens hi desplaçarem junt amb els pares de les joves promeses, on pensem fer, com sempre, uns resultats ben dignes.
Seguirem informant.