dimarts, 8 de maig del 2012

BITLLES DE LLEIDA CLOENDA DE LA TEMPORADA A PONTS

Una vegada acabada la competició dels dos grups de Bitlles de Lleida en la seva primera temporada, el passat diumenge dia 6 de Maig a Ponts, es va celebrar la festa de cloenda de temporada i les finals per determinar els campions d'aquesta primera lliga que ha dut a terme la recent creada Associació de Bitlles de Lleida.


Amb un matí esplèndit ens vam juntar representants de tots els clubs que formem part de l'Associació, presenciant les emocionants finals dels quatre primers classificats dels dos grups. Amb un resultat molt ajustat es va proclamar campió el C.B. Golmés, el segon C.B. Palou, tercer C.B. Malgrat de S. i quart C.B. Bellavista

Acabada la competició, al voltant de dos-cents comensals, vam anar a fer el dinar de cloenda i germanor al restaurant Boncompte de la mateixa localitat, i al finalitzar es va procedir a l'entrega de trofeus i premis als guanyadors; no tan sols als finalistes sino també en diferents apartats. Va fer l'entrega als guardonats la Alcaldessa de Ponts Sra. Mª Antonia Pubill i tota la junta directiva de l'Associació Bitlles de Lleida.

Segons comentaris dels assistents i meu propi tots vam gaudir d'un dia memorable, i es va comprometre tothom a continuar i formar part d'aquesta iniciativa que ha donat un aire nou i festiu a l'esport de les bitlles, tant arrelat a la nostra terra.

Donada la petició de bastants clubs a entrar a formar part de la nova associació, esperem que la propera temporada es veigi incrementada amb noves afiliacions.

Tothom va coincidir en felicitar als organitzadors per la seva tasca, i esperonar-los a seguir endavant. S'ha fet una temporada perfecta en tots els conceptes.

El nostre club va rebre quatre guardons, a nivell individual i de club. Un va ser pel màxim bitllaire del grup Daniel Solsona amb 108 bitlles, un altre al mateix jugador per haver lograt un 90, el tercer pel jugador mes veterà de la competició i de Catalunya, Francesc Alonso Gasull, que als seus 93 anys encara ha jugat alguns partits, i per ùltim una placa acreditativa com a club fundador de l'Associació Bitlles de Lleida.

A la foto Emili Gassó que, en nom de Daniel Solsona, ausent per força major, recull el premi de màxim bitllaire.