dilluns, 11 de juny del 2012

EL CLUB DE BITLLES ANGLESOLA ES CLASSIFICA PER LA FINAL DE LA COPA GENERALITAT

ANGLESOLA   723 - 692    OS DE BALAGUER

El diumenge passat, el C.B. Anglesola va disputar el partit de vuitens de final de la Copa Generalitat en la seva 9ª edició contra el C.B. Os de Balaguer.
Els companys d'Os venient de guanyar al C.B. Ivars d'Urgell, equip que, com sempre, es un del favorits en aquest joc. Per aquest motiu, la eliminatòria es presentava, si més no, un pel dificil, ja que si s'havien desfet de l'Ivars, coneixent les nostres possibilitats, lo mes normal es que no passesim ronda.
Però la grandesa d'aquest joc és que està demostrat que qualsevol equip pot guanyar al teòricament superior, tal com ha passat en aquesta eliminatòria.
El nostre conjunt, ha estat encertat i ha pogut superar, a base de fe i entusiasme, al nostre rival que no ens ha posat les coses gens fàcils fins al tram final, ja que fins aleshores, el resultat era molt obert.
La primera partida (348-341), era molt igualada, i set punts en aquest joc, no es res.
En la segona es mantenia la igualtat i el partit es podia decantar per ún o altre costat, i no ha estat fins a l'ùltima ronda, que ens hem distanciat notablement, arribant al final de la partida amb un gratificant (375-351).
Resultat global  Anglesola 723-692 Os de Balaguer.

Aquesta gran victòria, ens dona la satisfacció i l'oportunitat de classificar-nos per la gran final a vuit que es cel·lebrará el proper dia 1 de Juliol a Igualada.
Es motiu de joia pel nostre equip que, aquest any s'ha vist mermat per diferents baixes obligades, i malgrat tot, hem aconseguit per primera vegada accedir a aquesta final que disputen els vuit millors equips de Catalunya.
Cal felicitar i destacar a tots els jugadors, però especialment a Enric Pané Riera que s'ha marcat un 90 en la decisiva segona partida.
L' equip guanyador l'han format: Rivo, Jordi Sardá, Jordi Santiveri, Enric Pané i Emili Gassó.
Esperem que a Igualada puguem fer un paper ben digne i que la sort ens acompanyi.
A la foto d'arxiu, l'equip al complet.

  


1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats!! ens veurem a Igualada

Toni Solé