dissabte, 23 de març del 2013

VVA. DE BELLPUIG 555 - 556 ANGLESOLA

                                             HEM GUANYAT A VILANOVA ¡¡¡¡¡¡¡

Avui podem estar contents i ho estem. Mai s'ens hagués passat pel cap puguer guanyar a ún dels liders del grup, el Vva. de Bellpuig.
Com sempre, hi hem anat els vuit jugadors justos i gràcies.
La primera ronda ja perdiem de vint punts, i també com sempre, ja pensavem el pitjor, però al acabar la segona hem escurçat dos punts; per tant, hem començat la tercera amb divuit de desaventatge, i hem pensat que si ens sortien una mica les coses, ho podiem remuntar, cosa molt dificil amb nosaltres.
Però avui, la sort ha estat de part nostra, ja que a mesura que anavem acabant, la diferència es reduïa, fins al punt de que al tirar l'ùltim jugador, que com sempre es el tranquil i gran tirador Emili Gassó, el Vilanova guanyava de només tres punts.
Per segona vegada el Gassó hauria de decidir i la cosa es posava emocionant, tenia que fer trenta i que el contrari fallés. Tal dit tal fet, de moment els dos portaven les dos bitlles fetes; i altra vegada l'Emili no ha fallat, i al company de torn, li han quedat una rere l'altra; hi ha posat tots els sentits i concentració, però és una bitlla dificil i s'hagut de conformar amb una llenya. Per tan, li ha tret quatre punts que ens ha donat la victòria per un sol puntet, reforçant la moral al guanyador i emprenyant una mica al contrari, donat que es despenja del grup de dalt.
No obstant la derrota, agraïr el bon tracte que hem rebut per part de tot el personal del Vilanova de Bellpuig.
Per una vegada podem dir que hem fet una tirada regular acompanyada d'aquella mica de sort que es necessita en tots els jocs.
Deu ser que entrem en Setmana Santa i fa que ens puguem menjar la mona amb els deures fets.

                                                          BONA PASQUA A TOTHOM