dimarts, 29 de gener del 2008

Carnets de socis

Aquest any i com a novetat s'han editat tots els carnets de socis personalitzats que ens acredita com a membres del Club de Bitlles Anglesola.- El total es de 178 abonats (91 homes i 87 dones).
A tots ells,que per molts anys hi puguem pertanyer.

8 comentaris:

Ramon ha dit...

A nivell general, els socis han trobat molt encertada la confecció dels carnets personalitzats.

Ramon ha dit...

Pel que fa a la validesa del carnet es permanent, ja que estan fets d'un material plastificat i resistent, i d'aquesta manera ens estalviem la despesa de confecció anual.

Anònim ha dit...

no he jugar mai a les bitlles, m`agradaria saber quines son les regles del joc

Anònim ha dit...

m´agradaria saber si jugar a les bitlles es necesita fer servir molta força fisica.

Ramon ha dit...

Contesto a Berto que lo principal d'aquest joc es que de les sis bitlles plantades en quedi una. En cas de que en quedi dos val quatre punts, si en queda tres, val tres punts i així sucsecivament. Si en queda sis de plantades es cero punts, i si es tomban totes s'anomena "llenya". Si en queda una son 10 punts.

Anònim ha dit...

Quants punts val fer llenya?

Anònim ha dit...

Contestan a anònim comunico que l'anomenada llenya (6 bitlles tombades) son sis punts; en resum, que cada bitlle a terra es un punt, menys quan son cinc les tombades, aleshores valen el doble, o sigui 10 punts.O.K.?

Anònim ha dit...

Contestan a anónim referent si es precisa molta força fisica, t'he de dir que sí, naturalment, pro nó excesiva; l'important es donarl-hi l'impuls adequat, mitjançant la pràctica, pro per damunt de tot, l'essencial es la punteria. Et convido a probar-ho quan vulguis.